https://www.sothebysrealty.ro/wp/wp-content/uploads/2022/10/image-31.png

Stil de viață la înălțime

Oct 28, 2022

Penthouse-uri spectaculoase din afara Capitalei

Penthouse-urile sunt în general destinate celor ce-și doresc un stil de viață exclusivist. Tocmai datorită faptului că denotă mereu excelență și conferă un anumit statut. Vă prezentăm astăzi o selecție a unora dintre cele mai frumoase penthouse-uri din România, aflate în portofoliul Romania Sotheby’s International Realty.

PENTHOUSE CU TERASE PANORAMICE ÎN CLUJ-NAPOCA

Fie că suntem turiști sau locuitori ai Clujului, căutăm să vedem măcar o dată celebra priveliște panoramică a orașului. Cum ar fi dacă această atracție ar deveni peisajul cu care ne trezim în fiecare dimineață, pe care îl admirăm confortabil de acasă, într-un mediu sigur și intim? În continuare vă prezentăm un penthouse primitor, care pune cu adevărat în valoare mediul înconjurător prin terasa exterioară.

De la înălțime, pe o terasă atent amenajată, unde vegetația conviețuiește cu dumneavoastră, vă așteaptă locul perfect pentru amintiri de neuitat. Indiferent de anotimp, vă puteți aduna împreună cu prietenii sau familia la un grătar în zilele călduroase sau la o seară cu povești spuse la căldura încălzitoarelor.

Dormitoarele penthouse-ului au terase proprii, care aduc în fiecare zi frumusețea răsăritului alături de răcoarea dimineții.

Pe lângă priveliștea impresionantă, interiorul contemporan completează și mai bine imaginea exteriorului. Gama de culori neutre și accentele calde oferite de lemnul african al măsuței din living, creează un mediu cald și primitor.

PENTHOUSE ÎNTR-UN COMPLEX CU VEDERE DE VIS ASUPRA TIMIȘOAREI

În portfoliul Sotheby’s International Realty Romania se află trei variante de penthouse-uri, toate cu o vedere impresionantă asupra Timișoarei. Acestea se află în Vox Vertical Village, complex care aduce în România un nou concept de apartamente contemporane, în care toată libertatea unei case cu grădină este transpusă în apartamente.

Numeroasele terase private pun pe primul loc relaxarea și oferă o priveliște excelentă asupra Timișoarei. Un aspect rar întâlnit în proiectele rezidențiale sunt grădinile comune și lobby-urile interioare care încurajează rezidenții să exploreze și să socializeze. Grație complexității și ingeniozitatății proiectului, acesta a primit Certificatul preliminar BREEAM Excellent pentru etapa de proiectare, obținând cel mai mare punctaj acordat vreodată unui proiect rezidențial. Astfel, toate apartamentele sunt prietenoase cu mediul, lucru extrem de important în contextul actual.  

Penthouse-ul cu 4 camere și terasă uriașă asupra Timișoarei se caracterizează prin jocul echilibrat al nuanțelor închise precum gri sau maro și cele deschise precum albul pieselor de mobilier. Accentele de verde ce provin din integrarea vegetației în elementele de design interior și formele autentice ale pieselor de mobilier surprind un laitmotiv - natural cu influențe moderne.

Zona de dining, bucătăria și living-ul se bucură de geamuri vitrate care oferă o luminozitate sporită spațiului.

Terasa minuțios amenajată a penthouse-ului inspiră eleganță și subtilitate. Contrastul dintre linia fină a balustradei de sticlă și abundența vegetației sunt doar câteva dintre detaliile demne de apreciat ale locuinței.

PENTHOUSE DEASUPRA BRAȘOVULUI

Aflat la doar câteva minute de Centrul Brașovului și de Poiana Brașov, acest penthouse exclusivist oferă o vedere pe măsura poziționării. Vârfurile brazilor transformă întreaga atmosferă din interior, aceștia fiind scoși în evidență de ferestrele vitrate și terasele generoase.

Acest penthouse face parte dintr-un proiect care include 8 clădiri impresionante. Toate acestea sunt înconjurate de locuri de joacă și spații verzi, care invită la un stil de viață sănătos și distractiv, atât pentru dumneavoastră cât și pentru cei mici.

Cele două etaje pe care se întinde proprietatea sunt marcate de accente lemnoase care imită natura din exterior. Interiorul îi oferă viitorului proprietar prilejul să amenajeze întreaga locuință după bunul plac – fie că preferă un design minimalist sau tradițional, posibilitățile sunt nelimitate.

Zona de zi de la nivelul superior se deschide cu o terasă spectaculoasă, luminoasă, cu vedere la munte, care invită la momente de liniște, petrecute în aer curat.

Acest penthouse poate deveni atât o locuință permanentă cât și una de vacanță într-o zonă montană.

Autor: Cella Constantinescu

Distribuie:

Articole similare

Proprietăți tradiționale, reconversii contemporane

Nov 22, 2023
Vezi postare

Case frumoase și arhitecții lor celebri

Oct 31, 2023
Vezi postare

Călătorie Transilvană

Oct 23, 2023
Vezi postare

Abonează-te la newsletterul nostru

Povești neștiute despre palate, conace, case istorice și luxul contemporan