https://www.sothebysrealty.ro/wp/wp-content/uploads/2022/10/image-17.png

Lumea de dincolo de ferastra ta

Cele mai spectaculoase priveliști ale României

Luxul redefinit într-un penthouse cu vedere către lacul Herăstrău

Cel mai mare parc din București, supranumit și oaza verde din nord, este priveliștea care devine parte din viața de zi cu zi în acest penthouse cu vedere către lacul Herăstrău din portofoliul Sotheby’s International Realty Romania.

Poziționarea foarte aproape de parcul Herăstrău, la doar 300 de metri, înseamnă 5 minute pentru a face o plimbare în parc, pentru a ajunge la locurile de joacă, pentru o tură de jogging, o plimbare cu bicicleta sau pentru un meci de tenis cu prietenii. 

Apartamentul ocupă trei etaje, iar camerele de 4 m înălțime au pereții exteriori din sticlă, ștergând orice barieră dintre interior și exterior, dintre ”în casă” și ”afară”. Locuința pare că plutește deasupra unui oraș plin de covoare de vegetație și construcții miniaturale.

Cerul, lacul și pâlcurile de vegetație sunt fundalul pe care prind viață camera de zi și zona de dining. Spațiile aerisite, mobilierul cu linii curbe delicate și petele de culoare îndrăznețe sunt în armonie cu priveliștea.

În dormitoare, pereții vitrați asigură o relație directă cu lumina de afară. Dacă asociați răsăritul sau apusul soarelui cu senzația de calm și relaxare, aici vă puteți bucura de această tranziție fără efort.

Terasa apartamentului, cu finisaje naturale care o transformă într-o continuare firească a priveliștii, este locul unde vă încărcați de energie dimineața și locul unde vă relaxați, cu familia sau prietenii, seara.  

Lake View Resort, Colibița

Imaginați-vă... prin geamurile înalte, care acoperă aproape tot peretele, sunteți pus față în față cu Lacul Colibița, o mare de apă care se extinde până departe, unde deja încep să se înalțe munții. Vă aflați la Lake View Resort Colibița, locul în care două vile în stil contemporan rămân fidele numelui pe care l-au primit, având o vedere aparte către lac.

Aproape de plajele cu nisip de pe malul lacului ce dau impresia mării la munte, intrăm într-o întreagă lume la care nu ne-am gândi că există.

              Cerul și vârful munților oglindiți în apa clară a lacului vă captivează și vă liniștesc atunci când petreceți timp pe terasă.

Înconjurând proprietatea, dealurile, pădurile și pășunile Munților Călimani sunt elemente ce completează această lume.

Deschiderea până la lac vine cu multe avantaje, pe lângă priveliștea impresionantă. Pontonul plutitor și zona debarcader cu foișor complet echipat oferă o experiență autentică, în care puteți profita de frumusețea schimbătoare a apei în fiecare anotimp.

Ambele vile impresionează prin designul interior minimalist care împreună cu încărcătura peisajului de afară creează un echilibru deplin, o stabilitate care oferă liniște și relaxare. Cromatica din interior este naturală și surprinde un joc al nuanțelor de maro, alb, negru sau gri cu accente subtile și elegante de bronz sau cupru.

Penthouse deasupra Brașovului

În multe orașe înconjurate de munți, este greu să găsești locuința în care să te simți cu adevărat la munte, din care să privești pe fereastră și să vezi păduri și crestele munților.

Apartamentul de tip penthouse din Brașov aflat în portofoliul Sotheby’s International Realty oferă această priveliște autentică.

Amplasat în zona Drumul Poienii, penthouse-ul se află într-un complex rezidențial înconjurat de verdeață, de unde se ajunge în centrul Brașovului în 5 minute și în Poiana Brașov în 15 minute.

Poziționarea are multe avantaje pentru care apartamentul poate deveni reședință permanentă sau casă de vacanță. În al doilea caz, vă puteți bucura de pârtia de schi, de drumeții și de multe obiective turistice, Brașovul fiind unul dintre cele mai bine conservate orașe din Evul Mediu. În perioadele în care nu folosiți casa de vacanță, poziționarea va fi un atu pentru închirierea cu ușurință a proprietății.

Desfășurat pe 2 niveluri, penthouse-ul ocupă etajele 2 și 3. Ferestrele generoase dezvăluie o priveliște impresionantă, un joc de culori și volume: de la coroanele copacilor din apropiere, cu verdele lor puternic, până la crestele munților, cu verdele lor aprins și vârfurile pierdute între nori.

Zona care include livingul și diningul reprezintă cu adevărat inima casei. Este zona care se deschide către terasa spațioasă și care are cea mai amplă perspectivă a locului.

Cele trei dormitoare sunt la nivelul inferior, oferind astfel intimitatea și liniștea necesare zonei de odihnă.

Penthouse exclusivist pe malul lacului Băneasa

Când spunem casa de pe malul lacului, ne vine în minte o imagine nemișcată, calmă, cu o explozie de culoare și cu un fundal sonor liniștitor. Această imagine devine realitate cu apartamentul din portofoliul Sotheby’s International Realty situat pe malul lacului Băneasa.

Este singurul penthouse al unui bloc cu 14 apartamente și ocupă ultimele două niveluri. De aici, aveți o vedere de 360 de grade asupra împrejurimilor și accesul permament la o priveliște liniștitoare.  

              Poziționarea și structura apartamentului sunt caracteristici foarte importante ale acestei proprietăți. Cu o suprafață utilă de 220 mp, apartamentul are 4 camere, cu băi proprii, plasate la nivelul inferior. Tot aici există 2 terase cochete și perfecte ca loc de relaxare intim.

Ultimul nivel este însă piesa de rezistență: terasa deschisă devine un microunivers pentru relaxare. Parte din terasă este și o grădină în miniatură, cu gazon și arbuști. Perfectă atât pentru cei pasionați de plante cât și pentru cei care vor doar să le admire. Separat, există o zona de grătar, cu loc de luat masa acoperit pentru zilele în care preferați să ieșiți din monotonia mâncatului în bucătărie.

Și pentru ca spiritul relaxării să fie complet, un jacuzzi este strategic așezat deasupra lacului, cu mobilier de relaxare și plajă.  

Apartamentul de tip penthouse este sinonim cu vederea panoramică. Deasupra, cerul senin se îmbină cu vegetația și lacul pentru a oferi un fundal excepțional viitorilor proprietari.

Autor: Cella Constantinescu

Distribuie:

Articole similare

Proprietăți tradiționale, reconversii contemporane

Nov 22, 2023
Vezi postare

Case frumoase și arhitecții lor celebri

Oct 31, 2023
Vezi postare

Călătorie Transilvană

Oct 23, 2023
Vezi postare

Abonează-te la newsletterul nostru

Povești neștiute despre palate, conace, case istorice și luxul contemporan