Despre

Constantin Prisecaru

Managing Partner

Absolvent al Facultății de Istorie și pasionat de artă și arhitectură, Constantin Prisecaru a condus timp de 9 ani o rețea românească de fashion retail, fiind apoi Senior Associate la Colliers International, pentru ca din 2012 să se alăture Casei de Licitații Artmark, împreună cu care a înființat în 2014 Artmark Historical Estate.

Monica Barbu

CEO

Cu o experiență de peste 21 de ani în real estate, Monica Barbu a fost Head of Retail Division la Colliers International, Partner and Vice-President la The Advisers/Knight Frank, Managing Partner la MNB Retail. Membru al Royal Institute of Chartered Surveyors. Monica Barbu este din 2018 CEO Artmark Historical Estate.

Cristian Șoaită

Business Development Director

Cu o experiență de mai bine de 12 ani în vânzări în FMCG, unde a lucrat local și regional pentru companii ca Procter&Gamble, Heineken sau Coca-Cola Hellenic, Cristian Șoaită s-a alăturat echipei în 2018 pentru a prelua rolul de Business Development Director și a fi responsabil pentru extinderea eficientă a afacerii la nivel național.

Alin Stavarache

Senior Adviser - Historical

Cu experiență de peste 15 de ani în Real Estate, Alin Stavarache a fost Sales Director la Quantum Consulting & Management, Associated Broker în cadrul Coldwell Banker Romania, Broker/Owner al Kriterion Real Estate Services, din 2017 este Senior Adviser – Proprietăți Istorice București la Artmark Historical Estate.

Daniel Lengyel

Senior Adviser - Transylvania Area

Cu 9 ani experiența în Real Estate, timp în care a ocupat funcția de Coordonator Proces Vânzări-Garanții în Patria Bank, din mai 2019 s-a alăturat echipei AHE pentru a explora regiunea Transilvaniei, regiunea cu cele mai multe monumente istorice din România.

Alexandru Preda

Head of Commercial

A început cariera în domeniul imobiliar la începutul anilor 2000 în cadrul Colliers International, unde a condus divizia de high-street. Începand cu anul 2015 s-a alăturat echipei Knight Frank, unde a fost directorul departamentelor de terenuri și retail. A venit cu un suflu nou și o energie pozitivă la Romania - Sotheby's International Realty pentru a lansa departamentul comercial al companiei și a dezvolta segmente noi de business.

Gabriel Simulescu

Commercial Senior

Cu peste 20 de ani experiența în Real Estate, Gabriel Simulescu a ocupat de-a lungul carierei sale funcții precum: Associate Director Land Divison în cadrul The Advisers/Knight Frank sau Associate Broker în cadrul Colliers International. În anul 2022 s-a alăturat echipei în calitate de Commercial Senior Broker.

Alexandru Kolumban

Commercial Junior Broker

Tânăr student în domeniul Relațiilor Internaționale, pasionat de istorie,  aflat la început de drum în real estate, contribuind alături de seniori ai domeniului la încheierea a numeroase tranzacții pe ramura retail. Profesionalismul este un element definitoriu, fiind înconjurat de o echipă de profesioniști cu o vastă experiență în domeniu.

Cătălin Socol

Residential Consultant

Catalin inceput sa acumuleze experienta din anul 2017, ca broker imobiliar in cadrul unei agentii afiliate APAIR. Mai apoi, s-a alaturat echipei Imoteca, unde a avansat rapid de la nivelul de consultant in cadrul proiectelor de volum, spre a se ocupa de vanzari pentru proiecte rezidentiale boutique din zona centrala si de nord. Mai apoi, si-a completat experienta intr-un mediu corporativ, prin a ocupa pozitia de consultant imobiliar in cadrul Casazela Properties, parte a grupului ceh APS.

Paula Varzaru

Marketing Coordinator

Paula este o studentă eminenta la o prestigioasă universitate de management al afacerilordin Paris, aducând echipei un plus de valoare în domeniul marketing-ului. Pasionată decălătorii, artă, arhitectură, design, a acumulat în anii facultății experiență în domeniulimobiliar high-end, Paula este dornică să învețe și să crească alături de companie. Angajamentul ei față de profesionalism și contribuțiile valoroase pentru echipă o fac să fieun avantaj pentru companie.

Pasiunea, respectul și tenacitatea sunt valorile care conduc compania înființată în 2013 sub numele de marcă Artmark Historical Estate, pentru a promova inițiativa de a redescoperi și păstra valorile autentice românești din patrimoniul construit. Ulterior, compania a început să evidențieze proprietățile artistice contemporane care au fost dezvoltate cu respect pentru arhitectură, design, calitate și standarde ridicate. Prin urmare, fiind determinată de pasiunea pentru proprietățile artistice, locurile istorice și luxul contemporan din întreaga țară, Artmark Historical Estate a fost transformată în Romania Sotheby’s International Realty, devenind parte a rețelei internaționale Sotheby’s . În acest fel, compania este capabilă să preia servicii la un alt nivel de profesionalism cu standarde ridicate, precum și să asigure conexiunea la o rețea puternică de profesioniști din întreaga lume.

Fii parte din echipa noastră!

Ne extindem rețeaua de colaboratori din țară, așadar dacă ești interesat(ă) să fii parte din echipa noastră, așteptăm CV-ul. Mulțumim!

Află mai multe

Abonează-te la newsletterul nostru

Povești neștiute despre palate, conace, case istorice și luxul contemporan