Despre

Constantin Prisecaru

Managing Partner

Absolvent al Facultății de Istorie și pasionat de artă și arhitectură, Constantin Prisecaru a condus timp de 9 ani o rețea românească de fashion retail, fiind apoi Senior Associate la Colliers International, pentru ca din 2012 să se alăture Casei de Licitații Artmark, împreună cu care a înființat în 2014 Artmark Historical Estate.

Monica Barbu

CEO

Cu o experiență de peste 21 de ani în real estate, Monica Barbu a fost Head of Retail Division la Colliers International, Partner and Vice-President la The Advisers/Knight Frank, Managing Partner la MNB Retail. Membru al Royal Institute of Chartered Surveyors. Monica Barbu este din 2018 CEO Artmark Historical Estate.

Cristian Șoaită

Business Development Director

Cu o experiență de mai bine de 12 ani în vânzări în FMCG, unde a lucrat local și regional pentru companii ca Procter&Gamble, Heineken sau Coca-Cola Hellenic, Cristian Șoaită s-a alăturat echipei în 2018 pentru a prelua rolul de Business Development Director și a fi responsabil pentru extinderea eficientă a afacerii la nivel național.

Alin Stavarache

Senior Adviser - Historical

Cu experiență de peste 15 de ani în Real Estate, Alin Stavarache a fost Sales Director la Quantum Consulting & Management, Associated Broker în cadrul Coldwell Banker Romania, Broker/Owner al Kriterion Real Estate Services, din 2017 este Senior Adviser – Proprietăți Istorice București la Artmark Historical Estate.

Diana Dragostin

Fine Living Properties Manager

Diana Dragostin și-a început cariera în vânzări în grupul Artmark în anul 2010. A petrecut șapte ani în echipa de Sales a Casei de Licitații, devenind Director de Vânzări. De pe această poziție, a plecat la Imoteca. În cadrul platformei spaniole, a preluat conducerea diviziei de Fine Living Properties și a contribuit la implementarea licenței brandului rezidențial de lux Fine&Country în România. În iunie 2019, a revenit în grupul Artmark, de această dată pentru a prelua un departament din real estate, ca Fine Living Properties Manager.

Daniel Lengyel

Senior Adviser - Transylvania Area

Cu 9 ani experiența în Real Estate, timp în care a ocupat funcția de Coordonator Proces Vânzări-Garanții în Patria Bank, din mai 2019 s-a alăturat echipei AHE pentru a explora regiunea Transilvaniei, regiunea cu cele mai multe monumente istorice din România.

Cristina Parsolea

Administrative Officer

Cristina are o experiență de peste 5 ani in Real Estate atât în ​​România, cât și în Marea Britanie. Inainte de a se alatura echipei noastre ea a fost implicată în activitatea de închiriere de spații rezidențiale în cadrul unui din cele cele mai mari fonduri de investiții din zona CEE. În Londra a lucrat pentru o cunoscută companie imobiliară, Knight Frank. Capacitatea ei de a comunica eficient în diferite situații și de a interacționa cu oameni din diverse medii o face sa aibă succes.

Pasiunea, respectul și tenacitatea sunt valorile care conduc compania înființată în 2013 sub numele de marcă Artmark Historical Estate, pentru a promova inițiativa de a redescoperi și păstra valorile autentice românești din patrimoniul construit. Ulterior, compania a început să evidențieze proprietățile artistice contemporane care au fost dezvoltate cu respect pentru arhitectură, design, calitate și standarde ridicate. Prin urmare, fiind determinată de pasiunea pentru proprietățile artistice, locurile istorice și luxul contemporan din întreaga țară, Artmark Historical Estate a fost transformată în Romania Sotheby’s International Realty, devenind parte a rețelei internaționale Sotheby’s . În acest fel, compania este capabilă să preia servicii la un alt nivel de profesionalism cu standarde ridicate, precum și să asigure conexiunea la o rețea puternică de profesioniști din întreaga lume.

Fii parte din echipa noastră!

Ne extindem rețeaua de colaboratori din țară, așadar dacă ești interesat(ă) să fii parte din echipa noastră, așteptăm CV-ul. Mulțumim!

Află mai multe

Abonează-te la newsletterul nostru

Povești neștiute despre palate, conace, case istorice și luxul contemporan