https://www.sothebysrealty.ro/wp/wp-content/uploads/2020/01/Resort-de-vanzare-Prahova-domeniu-cu-piscina-gradina-loc-de-joaca-43.jpg

TUR VIDEO - Resortul de la liziera pădurii

Complexul dezvoltat pe o suprafață de peste 3 hectare, în cadrul domeniului Frânculești, la liziera pădurii, se află la 17 km de Ploiești, într-un peisaj de poveste. Pe acest domeniu, natura se dezvăluie în toată splendoarea ei, indiferent de anotimp.

Creat în armonie cu mediul înconjurător, pe înălțimea dealului de unde se desfășoară în fața ochilor o priveliște spectaculoasă spre vale și satele din jur, resortul este o adevărată oază de liniște.

Dotat cu un restaurant, terase, cramă, piscină infinity iluminată noaptea, pool-bar, saună, teren de tenis cu instalație nocturnă, heleșteu, spații de joacă pentru copii, livadă cu pomi fructiferi și mini-fermă pentru animale, acest resort este locul perfect pentru multiple activități, de la relaxare perfectă în vacanțe cu prietenii sau familia, la evenimente corporate, ateliere sau tabere de creație.

Spațiile de cazare se disting prin designul original – după conceptul boutique hotelurilor, fiecare încăpere fiind amenajată în mod diferit. Ca într-un „Ocol al Pământului în 7 camere”, cele mai fascinante culturi ale lumii se dezvăluie oaspeților în moduri inedite.

Mai multe fotografii și detalii sunt disponibile aici.

Scris de: Aleksandra Zait

Distribuie:

Articole similare

TUR VIDEO - Castelul generalului austriac Gyulay Ferencz

Filmare cu drona la Castelul generalului austriac Gyulay Ferencz din Hunedoara, construit în secolul XVII de generalul austriac.

Feb 05, 2020
Vezi postare

TUR VIDEO - Conacul Alexandrescu din Guranda

Filmare cu drona la Conacul Alexandrescu din Guranda, Botoșani, construit în 1905 în stil Neoromânesc.

Jan 28, 2020
Vezi postare

Palatul Bragadiru, prezentat la Emisiunea Vizual

Emisiunea „Vizual” din 15 decembrie 2019 a prezentat istoria Palatului Bragadiru.

Jan 21, 2020
Vezi postare

Abonează-te la newsletterul nostru

Povești neștiute despre palate, conace, case istorice și luxul contemporan