https://www.sothebysrealty.ro/wp/wp-content/uploads/2019/10/carpathian-estate-10.jpg

TUR VIDEO - Carpathian Estate

În Valea Buzăului, după un drum fermecător prin păduri de foioase, se deschide o priveliște neașteptată: Carpathian Estate, un domeniu conceput ca un micro-univers al relaxării și răsfățului suprem.
Locuința a fost construită între 2009-2011, după planurile arhitectului american Jim Ruscitto, specializat în design de locuințe contemporane folosind ca material principal buștenii.

Alura rustică a lemnului (pin românesc) și pietrei naturale (adusă din Alpii Francezi, Norvegia și Brazilia) este îmbinată în mod curajos cu elemente contemporane, generând o construcție cu adevărat originală.

Reședința principală de 1.200 mp cuprinde cinci spații de cazare, fiecare amenajat în mod diferit (3 camere duble cu baie en-suite și 2 apartamente), un dormitor matrimonial de 80 mp cu propriul șemineu, o zonă de zi cu două șeminee, bucătărie deschisă, spații de recreere, terase generoase și un SPA cu piscină de 22 m lungime, jacuzzi, saună și baie de aburi.

Domeniul mai cuprinde o fermă, două lacuri, o livadă tânără, 49 de hectare de pădure pe care sunt plantați stejari, cireși și lămâi, o grădină de legume, o seră și o plantație de căpșuni și zmeură. Apropierea de Dealul Mare face propice plantarea viței-de-vie.

Scris de: Aleksandra Zait

Distribuie:

Articole similare

TUR VIDEO - Castelul generalului austriac Gyulay Ferencz

Filmare cu drona la Castelul generalului austriac Gyulay Ferencz din Hunedoara, construit în secolul XVII de generalul austriac.

Feb 05, 2020
Vezi postare

TUR VIDEO - Conacul Alexandrescu din Guranda

Filmare cu drona la Conacul Alexandrescu din Guranda, Botoșani, construit în 1905 în stil Neoromânesc.

Jan 28, 2020
Vezi postare

Palatul Bragadiru, prezentat la Emisiunea Vizual

Emisiunea „Vizual” din 15 decembrie 2019 a prezentat istoria Palatului Bragadiru.

Jan 21, 2020
Vezi postare

Abonează-te la newsletterul nostru

Povești neștiute despre palate, conace, case istorice și luxul contemporan