https://www.sothebysrealty.ro/wp/wp-content/uploads/2019/10/carpathian-estate-10.jpg

TUR VIDEO - Carpathian Estate

În Valea Buzăului, după un drum fermecător prin păduri de foioase, se deschide o priveliște neașteptată: Carpathian Estate, un domeniu conceput ca un micro-univers al relaxării și răsfățului suprem.
Locuința a fost construită între 2009-2011, după planurile arhitectului american Jim Ruscitto, specializat în design de locuințe contemporane folosind ca material principal buștenii.

Alura rustică a lemnului (pin românesc) și pietrei naturale (adusă din Alpii Francezi, Norvegia și Brazilia) este îmbinată în mod curajos cu elemente contemporane, generând o construcție cu adevărat originală.

Reședința principală de 1.200 mp cuprinde cinci spații de cazare, fiecare amenajat în mod diferit (3 camere duble cu baie en-suite și 2 apartamente), un dormitor matrimonial de 80 mp cu propriul șemineu, o zonă de zi cu două șeminee, bucătărie deschisă, spații de recreere, terase generoase și un SPA cu piscină de 22 m lungime, jacuzzi, saună și baie de aburi.

Domeniul mai cuprinde o fermă, două lacuri, o livadă tânără, 49 de hectare de pădure pe care sunt plantați stejari, cireși și lămâi, o grădină de legume, o seră și o plantație de căpșuni și zmeură. Apropierea de Dealul Mare face propice plantarea viței-de-vie.

Distribuie:

Articole similare

Conace din vestul țării cu povești mai puțin știute

Jan 30, 2023
Vezi postare

Conace de poveste în apropierea Bucureștiului

Jan 30, 2023
Vezi postare

Proprietăți de lux din Snagov

Dec 21, 2022
Vezi postare

Abonează-te la newsletterul nostru

Povești neștiute despre palate, conace, case istorice și luxul contemporan