https://www.sothebysrealty.ro/wp/wp-content/uploads/2022/09/image-1.png

Sub semnul diversității - Latest Entries

Sep 21, 2022

Poftofoliul Sotheby’s International Realty Romania își reînnoiește mereu colecția de proprietăți cu piese excepționale. Diversitatea este punctul cheie al noilor proprietăți pe care urmează să le descoperim în continuare. De la poziționări exclusiviste la modernizarea clădirilor interbelice, de la arhitectură impunătoare la hectare peste hectare de pământ roditor, veți regăsi proprietăți pentru fiecare.

APARTAMENT GRANDIOS ÎN PARCUL HERĂSTRĂU

V-ați întrebat vreodată de ce zona apropiată de Parcul Herăstrău este atât de râvnită? Unul dintre motive este chiar priveliștea impresionantă pe care aveți șansa să o savurați de acasă. Vederea spre cel mai mare parc al metropolei nu doar vă aduce mai aproape de vegetația abundentă, dar vă lasă impresia că sunteți chiar acolo, la un pas departare de plimbările relaxante din Grădina Japoneză, Insula Trandafirilor sau de pe malul Lacului Herăstrău, printre salcii, plopi și arțari.

Descoperă: Apartament grandios în Parcul Herăstrău

Într-una dintre cele mai căutate destinații rezidențiale din București se află un apartament cu adevărat grandios, motiv pentru care este supranumit în portofoliul nostru chiar astfel - Apartament grandios în Parcul Herăstrău. Avem de-a face cu o poziționare ideală, în care frumusețea parcului poate fi admirată de pe cele două terase spațioase. Deși priveliștea este cuprinzătoare, apartamentul se află ascuns de privirile trecătorilor, fiind destinat în special celor ce caută intimitatea autentică.

Descoperă: Apartament grandios în Parcul Herăstrău

Deși energia terasei exterioare poate părea cea mai atrăgătoare, interiorul nu lasă de dorit. În camerele spațioase regăsim un amestec ingenios și elegant de detalii clasice și moderne. Paleta de culori folosită în interior se remarcă și ea prin combinații îndrăznețe și în același timp echilibrate  – movul puternic îmbinându-se  cu nuanțe  neutre de negru sau alb. Toate acestea se leagă natural cu lemnul care reprezintă unul dintre materialele centrale folosite.

Descoperă: Apartament grandios în Parcul Herăstrău

ARHITECTURĂ INTERBELICĂ READUSĂ ÎN TIMPURILE MODERNE

               Arhitectura interbelică românească poartă cu ea fragmente de istorie fascinante. Cu toate acestea, nu toate clădirile din această perioadă au șansa să fie readuse la viața pe care o aveau în urmă cu aproape un secol. Multe dintre ele sunt încă îngropate de semnele trecerii timpului care le opresc din a-și arăta adevărata frumusețe.

Descoperă: Vilă interbelică readusă în timpurile moderne

Din portofoliul Sotheby’s International Realty Romania, suntem bucuroși să scoatem la vânzare o vilă interbelică readusă în timpurile moderne. Amplasată în inima capitalei, într-un cartier prestigios, se află un proiect de restaurare semnat de un arhitect de renume. Deși este atât de aproape de zone animate ale Bucureștiului, poziționarea exclusivistă oferă privilegiul unui trai liniștit, ferit de agitație.

Descoperă: Vilă interbelică readusă în timpurile moderne

Frumusețea clasică a vilei este repusă în valoare în acord cu tendințele zilelor noastre, cu un design interior modern și dotarea cu sistem de casă inteligentă.

Descoperă: Vilă interbelică readusă în timpurile moderne

Încurajăm oamenii să petreacă mai mult timp afară, în natură fie că imporvizează un birou pentru lucrul de acasă sau o masă de luat micul dejun. Astfel, locuința vă invită să vă adaptați rutina zilnică într-un mediu unic în care primează atmosfera modernă cu accente interbelice.

Descoperă: Vilă interbelică readusă în timpurile moderne

CRAMA ȘI DOMENIUL VITICOL ROTENBERG

               În județul Prahova, între comunele Ceptura și Fântânele, de-a lungul a 23 de hectare de sol prosper, unde argilele silicioase abundă în fiecare colț, se află Crama și domeniul viticol Rotenberg.

Descoperă: Crama și domeniul viticol Rotenberg

Proprietatea este ideală pentru iubitorii și pasionații de vinuri, întrucât aici se află nu doar pământ roditor și potrivit cultivării viței de vie, ci și o vie plantată acum peste 50  de ani.

Toate acestea asigură o calitate superioară strugurilor din care se pot produce vinuri cu arome fructoase și puternice.

Descoperă: Crama și domeniul viticol Rotenberg

Printre cele mai celebre vinuri de la Crama Rotenberg se numără cele Single Vineyard, obținute prin tehnica fermentării strugurilor pe plaiuri separate.

Descoperă: Crama și domeniul viticol Rotenberg

Vinul roșu este produs cu grijă pentru ca finețea și intensitatea gustului să nu fie alterate de taninurile rele, amare și ierboase. Cu toate că procedeurile utilizate în fabricarea vinurilor de la Crama Rotenberg sunt cât se poate de costisitoare și neindustriale, ele conferă vinurilor un profil aromatic profund autentic și neatins de inoxuri.

Descoperă: Crama și domeniul viticol Rotenberg

O altă caracteristică a vinului Rotenberg provine din arderea în adâncime a butoaielor, secretul fiind în timpul și intensitatea arderii. Toată această atenție la fiecare detaliu este transpusă în note personale ale gustului acestei băuturi ce merită savurat.

Descoperă: Crama și domeniul viticol Rotenberg

Foarte important este și conacul pentru degustări și evenimente care completează proprietatea astfel încât să ofere o experiență inedită pasionaților de vinuri.

Descoperă: Crama și domeniul viticol Rotenberg

Așadar, când vine vorba de Crama Rotenberg avem de-a face cu locul ideal pentru fabricarea de vinuri corpolente, cu arome recunoscute internațional, dar și cu un potențial imens de business.

Autor: Cella Constantinescu

Distribuie:

Articole similare

Proprietăți tradiționale, reconversii contemporane

Nov 22, 2023
Vezi postare

Case frumoase și arhitecții lor celebri

Oct 31, 2023
Vezi postare

Călătorie Transilvană

Oct 23, 2023
Vezi postare

Abonează-te la newsletterul nostru

Povești neștiute despre palate, conace, case istorice și luxul contemporan