https://www.sothebysrealty.ro/wp/wp-content/uploads/2022/07/p1.jpg

Marea la fereastra ta

Jul 18, 2022

Se lasă seara. După o zi de plajă, odihna devine necesară. Pe terasă se simte briza, iar sunetul mării este liniștitor. Ziua se încheie perfect. Ca într-un film.

Vacanța, sau mai bine spus zilele de evadare la malul mării, pot fi la fel de relaxante ”ca-n filme”. Puteți alege să aveți propria casă de vacanță la mare sau să găsiți apartamentul de închiriat care să răspundă cel mai bine standardelor voastre.

Investiție în echilibru

Cumpărarea unui apartament sau a unei case la mare este o investiție în echilibru. Vă face viața și vacanța mai ușoare printr-o serie de beneficii.

În primul rând, veți avea confortul și calitatea pe care puneți preț și care vă reprezintă. Va deveni o a doua acasă, locul în care construiți amintiri.

În al doilea rând, vă oferă flexibilitate și libertatea de a fi spontani.

Orele bune petrecute în căutarea hotelului potrivit, evaluarea ofertelor sub presiunea timpului și listele... listele cu ce luați de acasă și ce cumpărați când ajungeți la hotel ca să nu mergeți cu prea multe bagaje! Toate aceste eforturi de planificare vor fi înlocuite cu ”Ce zici, plecăm rapid la mare?” – o alternativă fie pentru câteva zile  cu prietenii în vacanță, fie pentru o evadare de lungă durată pentru reîncărcarea bateriilor la soare.

Atunci când știți că veți lua o pauză de mare sau în lunile de vârf pentru turism, puteți alege să închiriați proprietatea, obținând un venit binemeritat pentru investiția făcută.

În portofoliul Sotheby’s veți descoperi variante de case și apartamente de vânzare la malul mării pe care le-am selectat cu atenție la detaliile care transformă orice vizită într-o experiență de retrăit. 

”Marea la fereastra ta” nu este doar o figură de stil care să atragă atenția asupra acestui complex de apartamente din Mamaia. Este realitatea cu care vă veți obișnui repede pentru că între podea și tavan există doar ferestre imense, iar marea face parte din designul interior.

Apartamentele sunt spațioase și reprezintă variantă ideală de ”acasă aproape de plajă” pentru familiile cu copii. Puteți alege între varianta duplex sau cea simplă, ambele cu 4 camere.

Cu finisaje ușor de întreținut și cu toate dotările necesare unei vacanțe reușite, oricare dintre cele două apartamente va deveni locul preferat al familiei, sinonim cu starea de bine.

Duplex

Apartament 4 camere

Penthouse? Definiția perfectă este apartamentul din complexul North Sea Apartments

Înconjurat de terasă, apartamentul pune în lumină naturală senzația de confort - bine asociată spațiilor largi, fluide. Piesele de mobilier, corpurile de iluminat și jocul de culori contribuie la această senzație. Aici, fiecare zi aici începe cu cafeaua pe terasă, privind și ascultând valurile. Totul în tihnă, savurând momentul.

Localnic pentru un an

Alegerea unui apartament de închiriat pentru vacanță poate părea un proces lung, în care consumați timp și energie, dar merită efortul.

Recomandările noastre țin cont de nevoia de spațiu generos, de calitatea amenajării și dotărilor, de priveliștea care vă va însoți în orice perioadă a anului. La fel de important, apartamentele sunt plasate în zone ce vă invită să le descoperiți și să vă bucurați de statutul de localnic timp de un an.

Mai departe în selecția noastră, vă invităm să descoperiți un penthouse din Varna. În general, penthouse înseamnă rafinament și calitate superioară. În cazul celui din Varna, din stațiunea Sfinții Constantin și Elena, trebuie enumerate și spațiile care alcătuiesc apartamentul, tocmai pentru a avea imaginea completă a nivelului de confort pe care îl veți avea: living, bucătărie, loc de luat masa, 3 dormitoare, 2 băi, terasă, balcon.

Și pentru ca apartamentul să devină cu ușurință a doua casă, complexul vă pune la dispoziție un centru sportiv, terenuri de tenis și fotbal, loc de joacă, salon de înfrumusețare.

În Varna, capitala de vară a Bulgariei, este greu să vă plictisiți. Puteți vizita Pădurea de piatră, muzeul în aer liber cu construcții ciudate a căror proveniență nu este încă elucidată sau Muzeul Retro, cu expoziția de mașini, electrocasnice, jucării și alte obiecte din fostul bloc comunist est-european. Apoi, puteti continua ziua cu un picnic la Eco-Park, Varna sau cu o plimbare de seară pe străduțele orașului. Alta sugestie de petrecere a timpului liber este o zi dedicată acvariului, spectacolului cu delfini, grădinii zoologice și bineînțeles, plăcerea de a descoperi locurile mai puțin promovate unde se mănâncă bine.

Nisa. Atât trebuie spus despre această superbă reședință de lux situată în suburbia Mont Boron. Din apartamentul cu 6 camere, piscină și grădină, vă puteți începe ziua cu panorame spectaculoase: Marea Mediterană, orașul Nisa, dealul castelului.

Odată ajuns în capitala Coastei de Azur, oricine își va dori să se reîntoarcă fie pentru energia orașului eclectic și cochet, fie pentru relaxare, fie pentru că a lăsat multe locuri nevizitate. Acest apartament este soluția de a vă bucura de tot ceea ce înseamnă Nisa și celelalte orașe de pe Riviera Franceză de la un nivel ridicat. 

Așadar, o locuință la mare, fie că este în România sau în altă țară reprezintă o investiție inteligentă. Redescoperiți sugestiile din portofoliul nostru și alegeți opțiunea care vă reprezintă cel mai bine.

Autor: Cella Constantinescu

Distribuie:

Articole similare

Proprietăți tradiționale, reconversii contemporane

Nov 22, 2023
Vezi postare

Case frumoase și arhitecții lor celebri

Oct 31, 2023
Vezi postare

Călătorie Transilvană

Oct 23, 2023
Vezi postare

Abonează-te la newsletterul nostru

Povești neștiute despre palate, conace, case istorice și luxul contemporan