https://www.sothebysrealty.ro/wp/wp-content/uploads/2019/06/Heritage-Instameet-Cronicari-Digitali.jpg

Am susținut Heritage Instameet București

Jun 08, 2019

Vineri, 7 iunie 2019, a avut loc Heritage Instameet București, un eveniment inedit organizat în cadrul campaniei Cronicari Digitali. Traseul a inclus patru obiective de patrimoniu din capitală, între care și Casa Niculescu-Dorobanțu, „Palatul Neogotic” proiectat de arh. Grigore Cerchez și aflat în exclusivitate în portofoliul nostru.

Casa Niculescu-Dorobanțu, „Palatul Neogotic” proiectat de arh. Grigore Cerchez. Foto: Bogdan Buzuleac

Pasionații de fotografie care au luat parte la Instameet-ul de pe 7 iunie 2019 au putut explora Ateneul Român, Muzeul Băncii Naționale a României, Muzeul de Artă „Frederic Storck și Cecilia Cuțescu-Storck” și Casa-Niculecu Dorobanțu, unde a avut loc și Heritage Party-ul de final.

Heritage Party în curtea din spate a Casei Niculescu-Dorobanțu. Foto: Ionuț Oprea

Cu ajutorul ghizilor, participanții au descoperit istoria impresionantă a Casei Niculescu-Dorobanțu, una dintre puținele construcții în stil neogotic din Capitală. Fotografiile realizate de internauți au fost împărtășite în mediul online, fiind extrem de apreciate.

Cronicari Digitali este un proiect de informare și promovare inițiat în 2018, ce aduce valorile și tradițiile României față în față cu generația Millennials. Proiectul este dezvoltat de Zaga Brand și susținut de Institutul Național al Patrimoniului.

Distribuie:

Articole similare

Vie, vin, crame, experiențe și oportunități

Mar 21, 2023
Vezi postare

Pe urmele stilului rustic în România

Feb 23, 2023
Vezi postare

Vila Ion Voicu - Comoara din Parcul Ioanid

Feb 20, 2023
Vezi postare

Abonează-te la newsletterul nostru

Povești neștiute despre palate, conace, case istorice și luxul contemporan